• Werkwijze

  In een eerste telefonische afspraak worden uw wensen en vragen geïnventariseerd.

  Op basis van deze wensen doet JEMO een aanbod op maat. Afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht werkt JEMO op basis van no cure- no pay, fixed price of op uurbasis. De gemaakte afspraken worden altijd schriftelijk vastgelegd.

  Als het een vraag betreft over de haalbaarheid van fondsenwerving voor uw organisatie, initiatief of plan kan er informatie worden gestuurd, op basis waarvan JEMO deze mogelijkheden vrijblijvend voor u onderzoekt. JEMO koppelt de bevindingen per mail of telefonisch terug. Op basis hiervan kan een persoonlijk adviesgesprek worden gepland. Het persoonlijke adviesgesprek vindt plaats op het vestigingsadres van JEMO in Venray. Wanneer JEMO gevraagd wordt naar een andere locatie te komen worden er reiskosten á 0,29 per kilometer in rekening gebracht. De kosten van een persoonlijk adviesgesprek (+/- 1 uur) bedragen € 50,- excl. 21% BTW.

  Het opstellen van een projectplan ten behoeve van fondsenwerving kan JEMO tegen betaling voor u doen. 

  JEMO neemt geen opdrachten fondsenwerving aan voor projecten in het buitenland. Ook verzorgt JEMO geen fondsaanvragen bij organisaties en bedrijven waarbij de hoogte van de eventuele toekenning wordt bepaald door 'publieke stemrondes'.

  Hebt u vragen, concrete plannen of wilt u een afspraak, klik dan hier.

  Nieuws

  Gelukkig 2019!

  Moge het nieuwe jaar op alle gebied een jaar worden waarvan je zegt het mocht nog jaren...

  Bereikbaarheid JEMO tijdens de feestdagen

  Vanaf maandag 24 december 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019 is JEMO gesloten. Wens...

  Financieel Inloopspreekuur Cultura najaar 2018

  Na de eerdere succesvolle inloopspreekuren voor culturele organisaties, organiseert Cultura in samenwerking met JEMO een volgend...

  Privacy Statement | Website door LR Internet